Linda Meester


 

Sinds 2017 ben ik werkzaam als vocal coach bij Vocal Center, het grootste netwerkwerk van stemspecialisten in Nederand. Vocal Center zet jouw stem centraal. Wij maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem. We werken vanuit verschillende steden en werken samen met de meest vooraanstaande stem gespecialiseerde fysiotherapeuten, mental coaches, logopedisten en KNO-artsen van Nederland.

 

  Vocal Center - Linda Meester  

 

Als vocal coach van Vocal Center geef ik zangles in Hoorn (N.H.). Voor mij betekent zingen veel meer dan alleen mooie klanken voortbrengen. Zingen is een stukje van jezelf blootgeven. Ik heb daarom een erg persoonlijke benadering en begeleidt mijn vocalisten met veel passie en enthousiasme om de door hen gestelde doelen te bereiken.

 

Voordat ik bij Vocal Center terecht kwam volgde ik de opleiding filmacteur aan het Media College in Amsterdam. Wat zingen en acteren volgens mij gemeen hebben is dat ze beide verhalen vertellen. Ik besteed om die reden ook veel aandacht aan tekstinterpretatie.

 

Naast het vocal coachen ben ik docent en de VC coördinator van de 5 ‘o Clock class van het AHK (Amsterdamse Hoge school voor de kunsten).

 

Voor meer informatie over Vocal Center zie: www.vocalcenter.nl

 

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Vocal Center
Solo optredens
Linda & Pepijn
Joyride
The Red Pack
Jukebox
Repertoire
Foto's
Mijn eigen nummers
Video / Audio

HOME

CONTACT MENU

LINDA MEESTER

www.lindameester.nl