Linda Meester


 

In 2019 is met een groep bevriende muzikanten en vocalisten de band The Red Pack opgericht, waar ik vanaf het begin ook deel van uitmaak.

 

The Red Pack

The Red Pack - The Band With The Ultimate Golden Oldies, is een band waarvan alle bandleden al vele jaren in het professionele circuit actief zijn. De meeste bandleden hebben de afgelopen jaren in diverse bands al regelmatig met elkaar samengewerkt, wat in 2019 uiteindelijk geresulteerd heeft in deze totaal nieuwe band. De band richt zich in deze formatie uitsluitend op de ultieme hits uit de jaren 50, 60, 70 en 80. The Red Pack neemt u dus mee terug in de tijd, met van die lekkere nummers die we allemaal nog kunnen dromen.

 


 

The Red Pack bestaat uit 7 personen te weten een drummer, een bassist, 2 gitaristen, een toetsenist en 2 zangeressen. Buiten de 2 zangeressen zingen ook alle andere bandleden. Alle bandleden zingen ook eigen solo nummers, waardoor er een brede en zeer gevarieerde meerstemmige sound ontstaat.

 


De band is eventueel ook te boeken in een kleinere bezetting als The Little Red Pack. De minimale bezetting is 4 personen.

 

Voor meer informatie over The Red Pack zie: www.theredpack.nl

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Vocal Center
Solo optredens
Linda & Pepijn
Joyride
The Red Pack
Jukebox
Repertoire
Foto's
Mijn eigen nummers
Video / Audio

HOME

CONTACT MENU

LINDA MEESTER

www.lindameester.nl