Linda Meester

PRIVÉFEESTEN
Als solo zangeres verzorg ik optredens op vele soorten van privéfeest zoals o.a. verjaardagsfeesten, tuinfeesten etc.. Terwijl terwijl u dan gezellig een hapje en een drankje aan het doen bent, verzorg ik op een gepaste manier de muziek. Zowel achtergrondmuziek als indien gewenst wat meer uptempo waar lekker op gedanst kan worden. Het geluidsvolume waarmee ik optredens verzorg, wordt uiteraard naar uw wensen afgesteld.

 

HORECA OPTREDENS
U kunt mij ook boeken voor optredens in uw horeca gelegenheden in bijvoorbeeld uw reastaurant of op uw teras. Ook voor deze gelegenheden heb ik mijn repertoire voldoende repertoire in huis heb.

 

BRUILOFT CEREMONIE
Ook voor uw bruiloft ceremonie in het stadhuis of kerk, heb ik gepast repertoire. Ik heb de mogelijkheid om speciaal voor jullie een nummer in te studeren, mits dit ruim van te voren besproken is. Willen jullie ook live muziek op jullie feestavond, dan verwijs ik graag naar de links van de bands Joyride of Jukebox, waar ik ook deel van uit maak.

 

UITVAART CEREMONIE
Wilt u voor uw dierbare tijdens de uitvaart een speciaal nummer horen om deze uitvaart persoonlijker te maken, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Vocal Center
Solo optredens
Linda & Pepijn
Joyride
The Red Pack
Jukebox
Repertoire
Foto's
Mijn eigen nummers
Video / Audio

HOME

CONTACT MENU

LINDA MEESTER

www.lindameester.nl